ShqipVision TV
ShqipVision SPORT v5.2
Shkarko nga Google Drive
Kanale Shqiptare ne Android
Shkarko Direkt

Ndiqeni Te Gjitha Ndeshjet Sportive me Cilsi SD dhe HD pa Probleme.

Na kontaktoni ne Facebook per cdo lloj problemi qe ne hasni ne Aplikacion tone.


Ne Kerkojme Mbeshtejen Tuaj duke Shperndare Aplikacionin Tek miq tuaj ne Rrjetet Sociale